Havremuffins uten tilsatt sukker/søtningsmiddel


 

Pinterest og instagram er evige kilder til inspirasjon i min matlaging. Enten som fullverdig oppskrift eller som noe jeg bygger videre på!

Det beste er oppskrifter som ikke krever mat kjøpt på helsekost eller som må bestilles på nett! Som disse havremuffinsene! Perfekt når du har lyst på noe søtt, eller i matpakken til barna!

 

Du trenger

2 egg

ca 1 dl dadler (uten stein)

1-2 modne bananer (jeg brukte 1,5)

2,5 dl havregryn

noen dråper vaniljeessens

1 ts bakepulver

1 klype salt

 

Ha alt i blender/kjøkkenmaskin og kjør til du har ei glatt røre.

Hell i muffinsformer og stek på 175 grader i 20 minutter.

Om ønskelig kan du tilsette sjokoladebiter eller hakkede mandler i røra før steking!

 

Vel bekomme!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Mattilglede

39, Levanger

Den 7. mars 2013 hadde jeg en avtale med coach Gunnar Strand Jacobsen, ved Kaliber gym i Trondheim. Etter det møtet bestemte jeg meg for å prøve hans online coachingprogram, og den 11. mars satte jeg i gang med et skreddersydd spise- og treningsprogram. Det er jeg utrolig glad for!! Jeg har byttet ut slapp kropp og dårlige matvaner med trening og ny kunnskap om hvordan man kan leve et sunt liv men samtidig spise god mat. Med disse verktøyene fulgte også ønsket om en sterk og muskuløs kropp. Jeg har hatt utrolig god nytte av en rekke mat- og treningsblogger underveis selv, og ønsker å bidra til å inspirere andre sånn som jeg selv har blitt inspirert. Mine oppskrifter er basert på hva jeg liker å spise selv, og på at det meste jeg spiser skal være nyttig i forhold til å bygge muskler. Noen oppskrifter lager jeg selv, noen er inspirert fra andre med lignende livsstil og noen er usunne oppskrifter i sunn innpakning. Jeg håper du får like stor glede av disse oppskriftene som jeg har har! Bon Appetit!
Instagram

Kategorier

Arkiv

hits