Chili sin carne

Chili sin carne, er vegetarvarianten av Chili con carne.

Denne samme blandinga bruker jeg også når jeg lager vegetarburitos eller vegetarenchiladas.

 

 

Finhakk 4-5 sjalottløk

Finhakk 6-7 store sjampinjong/portobello/aromasopp

Finriv 4 store gulrøtter

Finhakk så mye chili som du vil ha i. Vi liker det sterkt og bruker thaichili(piri piri).

Ha alt i en stor kasserolle med et glass hakkede soltørkede tomater med oljen. Kvern litt pepper over, bland godt og la blandingen surre på lav varme i 4-5 minutter.

 

 Tilsett en boks kidneybønner, to bokser hakkede tomater, 1 ts salt og 3 ts spisskumin. La alt småkoke i 10-20 minutter. Smak til med evt søtningsmiddel og mer salt.

 

Server med ris, guacamole og en frisk salat.

 

Én kommentar

elisebr

21.04.2017 kl.15:52

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Mattilglede

39, Levanger

Den 7. mars 2013 hadde jeg en avtale med coach Gunnar Strand Jacobsen, ved Kaliber gym i Trondheim. Etter det møtet bestemte jeg meg for å prøve hans online coachingprogram, og den 11. mars satte jeg i gang med et skreddersydd spise- og treningsprogram. Det er jeg utrolig glad for!! Jeg har byttet ut slapp kropp og dårlige matvaner med trening og ny kunnskap om hvordan man kan leve et sunt liv men samtidig spise god mat. Med disse verktøyene fulgte også ønsket om en sterk og muskuløs kropp. Jeg har hatt utrolig god nytte av en rekke mat- og treningsblogger underveis selv, og ønsker å bidra til å inspirere andre sånn som jeg selv har blitt inspirert. Mine oppskrifter er basert på hva jeg liker å spise selv, og på at det meste jeg spiser skal være nyttig i forhold til å bygge muskler. Noen oppskrifter lager jeg selv, noen er inspirert fra andre med lignende livsstil og noen er usunne oppskrifter i sunn innpakning. Jeg håper du får like stor glede av disse oppskriftene som jeg har har! Bon Appetit!
Instagram

Kategorier

Arkiv

hits